Αυτό είναι το ιδανικό χρώμα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου αν είσαι μελαχρινή

Τρίτη, Μάρτιος 13, 2018 - 08:00

Η άνοιξη κοντοζυγώνει και επίσημα και ήδη ο καιρό έχεις αρχίσει να σου επιτρέπει ονειροπολήσεις για βόλτες και θάλασσες. Έτσι σχεδόν χωρίς καθόλου να το αντιληφθείς, η διάθεσή ακόμα και στιλιστικά παίρνει άλλη τροπή, γίνεται πιο φρέσκια και η ανάγκη ανανεώσεις είναι επιτακτική. Αυτό φυσικά εκφράζεται τόσο στο ντύσιμο, όσο στο μακιγιάζ αλλά και τα μαλλιά και κυρίως στο χρώμα τους. 

Αν είσαι ξανθιά τότε είναι πολύ εύκολο να τους δώσεις λίγο περισσότερο φως, μερικές ανταύγειες, highlights ή ένα απλό balayage. Αν όμως είσαι μελαχρινή, σου έχω εδώ την ιδανική απόχρωση για να ανανεώσεις το hairlook σου με τον καλύτερο τρόπο. Το ‘’Rose Brown’’ είναι το χρώμα των μαλλιών που θα λατρέψεις αυτή την άνοιξη κι όχι άδικα. 

Ουσιαστικά πρόκειται για την rose-gold εκδοχή σε σκούρα καστανά μαλλιά, μία μίξη Olaplex με βαφές κόκκινες και καστανές. Το ροζ και οι αποχρώσεις του που δείχνουν άψογες στα ξανθά μαλλιά, απλά πρέπει να προσαρμοστούν στα σκούρα καστανά και το rose brown είναι ο ιδανικός τρόπος για να υιοθετήσεις το trend στα σκούρα μαλλιά σου. 

instagram @lime_and_life

Show Monday who’s the boss!
#mondaymood #stylegram #inspiration #motivation #letsdothis #almostdone Dreamy & Creamy!
«Φωλιές» με τυρί ricotta, φρέσκα berries και μόνο 80 θερμίδες! #phyllo #ricotta #berries #dessert #cookbook
#recipe ➡️ Link in bio @lime_and_life Njoy the weekend with the people you love! 🌲🌳🌿
#weekendmode #relax #breathe #njoy #smile #nature #troodos #mountain Coffee Table Grouping...
#interior #deco #ideas #coffeetables #matchymatchy #atmospheric #neutral #homey It’s an “ADD TO CART” kinda day... #hellofriday #oh #weloveyou #weekendloading #bestwaytostarttheday #freshlybaked #cakes @tastezest #nicosia