Η Lupita Nyong’o είχε το πιο ιδιαίτερο hairstyle στα φετινά Όσκαρ

Τρίτη, Μάρτιος 6, 2018 - 09:30

H Lupta Nyong’o έχει καταφέρει να εδραιώσει ένα δικό της προσωπικό στιλ σε κάθε της red carpet εμφάνιση. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα οσκαρικό red carpet, η όμορφη ηθοποιός δεν διστάζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω στιλιστικά. Θα θυμάσαι την πρώτη της εμφάνιση στα Όσκαρ το 2018 με το γαλάζιο Prada φόρεμά της και την λαμπερή κι απαστράπτουσα στέκα που φορούσε στα μαλλιά της. Κάτι παρόμοιο έκανε και φέτος αλλά πιο λαμπερό και πιο ιδιαίτερο αυτή τη φορά. 

Η Versace δημιουργία της ολοκληρώθηκε με ένα διαφορετικό hairstyle που επιμελήθηκε ο Vernon François και είχε έμπνευση από τα Amasunzu hairstyles της Rwanda. Ο ίδιος ανέβασε ένα μικρό video για να δείξει την έμπνευση που είχε για το όμορφο headpiece που στόλισε τα μαλλιά της, δείχνοντας την άποψή του σχετικά με την παράδοση.

Δεν είναι καθόλου κακό να υιοθετήσεις τις τάσεις του παρελθόντος με βάση το σύγχρονα δεδομένα, υποστηρίζει και κάνει το hairstyle της Lupita Nyong’o να είναι ένα από τα αξέχαστα της οσκαρικής βραδιάς. 

instagram @lime_and_life

Sundays are for Rejuvenating Green Smoothie Bowls! #rejuvenating #avocados #banana #mango #spinach #coconut #almond #kiwi #blueberries #hazelnut #energybowls O-live Green... such an inspiration! #deco #homey #cozycorners #grrr #grey and #green #interiordesign #limeandlife “3ο Εύρηκα Μασσαλίας-The Charity Show”
Big thanks @beautifulpeoplemag #evrikacharityshow #charity Positivi-tea! #sunday #limeandlife 🍋 Cocooning...
Wrap yourself up! It’s Friday! #cozycorners #deco #homey #limeandlife