Να πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου για να ταιριάζουν με το σκουφάκι σου

Τετάρτη, Ιανουάριος 24, 2018 - 08:30

Είναι η κατάλληλη περίοδος για να χρησιμοποιήσεις όλα εκείνα τα χειμερινά αξεσουάρ που τόσο σ’ αρέσουν αλλά σπάνια το επιτρέπει ο ζεστός καιρός. Ένα από αυτά είναι το σκουφάκι, που εκτός από πρακτικό –όντως σε κρατάει ζεστή- είναι και στιλάτο. Και νομίζω υπάρχουν φορές που θες να το βάλεις ακόμα κι αν δεν νιώθεις ότι σου χρειάζεται. 

Αυτό όμως συχνά είναι πρόβλημα για μαλλιά σου, τα οποία με τα μάλλινα σκουφιά ηλεκτρίζονται και χαλάνε και η αλήθεια είναι πώς αν πριν έχεις αφιερώσει χρόνο δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορείς όμως, να σκεφτείς μερικά hairstyles που θα ταιριάξουν με το σκουφάκι ή το καπέλο σου, αλλά ταυτόχρονα θα σου χαρίσουν στιλ και θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Πριν από σένα, οι αγαπημένες vloggers έχουν βρει τη λύση και αν δεις το παρακάτω video, τότε ίσως σε καλύψει και σε ετοιμάσει για το επόμενο hairstyle – με το σκουφάκι ή το καπέλο παρακαλώ.

 

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus