Το nail art που μπορείς να δοκιμάσεις μόνη σου και είναι ιδανικό για την άνοιξη

Τετάρτη, Απρίλιος 11, 2018 - 09:45

Το μανικιούρ την άνοιξη ανανεώνεται μαζί με όλο το υπόλοιπο στιλ σου. Τα χρώματα αλλάζουν ελάχιστα, κάποια πιο φωτεινά προστίθενται, άλλα παραμένουν και το nail art είναι πάντα εδώ για να σου δίνει την ευκαιρία να είσαι δημιουργική ακόμα και με το μανικιούρ σου. Τα γεωμετρικά σχέδια και το color blocking είναι σαφώς μία τάση που και την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι θα φορεθεί πολύ. Οι συνδυασμοί δύο ή και παραπάνω χρωμάτων είναι πάντα ευπρόσδεκτοι και μπορείς να αρχίσεις τις δοκιμές αμέσως τώρα, ακολουθώντας τα βήματα από το παρακάτω video. 

Επίλεξε από τα βερνίκια σου 2 παστέλ αποχρώσεις και μία έντονη. Ξεκίνα με την πιο απαλή στη βάση και στη συνέχεια κάνει διαγώνια τρίγωνα με από τη μία μεριά με την άλλη παστέλ απόχρωση. Ολοκλήρωσε, κάνοντας διαγώνια τρίγωνα από την άλλη πλευρά με τη σκούρα απόχρωση, η οποία θα μπορεί να καλύψει τις άλλες δύο αποτελεσματικά. 

Πρόσεχε μεταξύ της εναλλαγής των χρωμάτων και φρόντισε να έχει στεγνώσει καλά το βερνίκι. Πέρασε διπλή φορά αν χρειαστεί. 

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife