Όταν δεν ξέρεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου, θυμήσου το χτένισμα από το Chanel fashion show

Παρασκευή, Μάρτιος 9, 2018 - 08:45

Κάθε φορά που ο οίκος Chanel παρουσιάζει ένα fashion show, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Φέτος, ο Karl Lagerfeld έφτιαξε ένα δάσος για να παρουσιάσει τη συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018 και δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. Όλες οι δημιουργίες ήταν εξαιρετικές και κάθε εμφάνιση ήταν προσεγμένη από όλες τις απόψεις. 

Αυτό που μπορείς όμως να κρατήσεις από τώρα, χωρίς να χρειαστείς να περιμένεις την επόμενη σεζόν από αυτό το εξαιρετικό fashion show που δόθηκε στο Παρίσι είναι το hairstyle που επιμελήθηκε ο Sam McKnight και μάλλον θα σε ενθουσιάσει. Δεν πρόκειται για κάποιο περίτεχνο χτένισμα, αλλά για το αγαπημένο σου messy bun που ο διάσημος hairstyle το απογείωσε, του πρόσθεσε αξεσουάρ και το ετοίμασε έτσι ώστε να είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο formal εμφανίσεις σου.

Τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα έχοντας ένα επιμελώς ατημέλητο top knot, το οποίο ο McKnight φρόντισε να δίνει μία νεανική ματιά στο στιλ, χωρίς να αφαιρέσει την κομψότητα που είναι στενά συνδεδεμένη με το brand Chanel. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το top knot μπορείς να το κάνεις αύριο κιόλας με ένα λαστιχάκι, λίγη λακ και ίσως ένα όμορφο hair clip. 

instagram @lime_and_life

Sundays are for Rejuvenating Green Smoothie Bowls! #rejuvenating #avocados #banana #mango #spinach #coconut #almond #kiwi #blueberries #hazelnut #energybowls O-live Green... such an inspiration! #deco #homey #cozycorners #grrr #grey and #green #interiordesign #limeandlife “3ο Εύρηκα Μασσαλίας-The Charity Show”
Big thanks @beautifulpeoplemag #evrikacharityshow #charity Positivi-tea! #sunday #limeandlife 🍋 Cocooning...
Wrap yourself up! It’s Friday! #cozycorners #deco #homey #limeandlife