Το ponytail της σεζόν ανήκει στην Bella Hadid και μπορείς να το κάνεις μόνη σου

Σάββατο, Μάρτιος 24, 2018 - 09:00

Η Bella Hadid δεν πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της. Το αυστηρό, γεωμετρικό καρέ της με τη χωρίστρα στη μέση τη συνοδεύει στις περισσότερες εμφανίσεις της, ενώ αυτό που συχνά επιλέγει ως εναλλακτική είναι τα ponytails. Χαμηλή ή πιο ψηλή η αλογοουρά της όμορφης Bella έχει τις περισσότερες φορές μία sleek υφή και δίνει ένα glam και ταυτόχρονα ένα αυστηρό χαρακτήρα στο hairlook.

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στην Σαγκάη όμως, για την έκθεση ''The Art of Color'' του οίκου Dior, η 22χρονη Bella έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό ponytail που αναδείχθηκε σε συνδυασμό με το υπέροχο, τούλινο, μαύρο φόρεμα του οίκου. 

Ένα sleek ponytail λοιπόν, με μία χωρίστρα στη μέση, το οποίο σταματούσε και τα μαλλιά τραβιόντουσαν προς τα πίσω. Η κοτσίδα ήταν ψηλή, αυστηρή και ολόισια και ολοκλήρωνε το outfit της με μία sexy εσάνς. 

Φυσικά, δεν είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κι εσύ ένα τέτοιο ponytail, αρκεί να έχεις υπομονή και ένα καλό gel για sleek αποτέλεσμα. Φυσικά, μερικοί ψεκασμοί από λακ για κράτημα αλλά και για να μην πετάει τίποτα είναι απαραίτητοι για το τελείωμα. 

instagram @lime_and_life

MFW... #streetstyle #style #trends #fashiongram #instafashion #fringeskirt #chic Monday Goals... #tart #cereals #yogurt #mixedberries #cookbook #recipe Link in Bio ➡️ limeandlife.com Velvet Crush... #velvet #dress #instafashion #trends  #forloveandlemons 🍋 Breakfast o’clock... ➖Banana ➖Peanut butter ➖Extra Fruits/ Bitter Chocolate #breakfast #simpleasthat #inspiration #njoy Friday!!! #comfy yet #stylish #jeans #booties #animalinsticts #fall #weekendonboard #limelife