Από τον Elvis στη Janis: Έτσι θα ήταν σήμερα τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής αν δεν είχαν «φύγει» νωρίς

Τετάρτη, Μάιος 16, 2018 - 09:30

Ακούγοντας τους δίσκους τους σκεφτήκαμε πολλές φορές πόσο διαφορετική θα ήταν η βιομηχανία της μουσικής αν οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν φύγει από τη ζωή τόσο πρόωρα. 

Μπορεί να πρόλαβαν να μας χαρίσουν τεράστιες και διαχρονικές όπως αποδείχτηκε επιτυχίες, όμως δεν παύουμε να πιστεύουμε πως είχαν πολλά ακόμα να δώσουν στην international μουσική. 

Δυστυχώς, δεν πρόλαβαν. Έφυγαν στο απόγειο της δόξας και της καλλιτεχνικής τους έμπνευσης, αφήνοντας πίσω τους εκατομμύρια θαυμαστές και πολλά «γιατί;». 

Σήμερα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας έχουμε την ευκαιρία να δούμε κάτι που θα ευχόμασταν να μπορούσαμε να δούμε και υπό άλλες συνθήκες: Τους μεγαλύτερους αστέρες της μουσικής να μεγαλώνουν. 

Πρόκειται για ένα βίντεο της New York Post που έκανε την εμφάνισή του στο YouTube κάτι λιγότερο από έναν χρόνο πριν -συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι-, το οποίο παρουσιάζει τα διεθνούς φήμης αστέρια του πεντάγραμμου εν έτει 2017.

John Lennon, Elvis Presley, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Kurt Cobain και Bob Marley είναι μόλις μερικοί από τους καλλιτέχνες που «ζωντανεύουν» πιο ώριμοι από ποτέ, χωρίς την παιδικότητα που διαγραφόταν στα πρόσωπά τους λίγο πριν φύγουν από τη ζωή. 

Στην πλειονότητά τους, σήμερα θα είχαν ξεπεράσει τα 70 τους χρόνια…

instagram @lime_and_life

Breakfast in bed! #saturday #mood #inspiration #idea #breakfast #coffee #granola #καλημερες Keep Calm
Eat Pancakes 🥞 🥞🥞🥞Njoy your weekend... ➡️➡️➡️Link in bio for the recipe #pancakes #banana #nutella #cookbook #njoy 💫Διαγωνισμός💫
Πάρε μέρος κι κέρδισε το set περιποίησης για σώμα και μαλλιά @messinianspa με φυσικά συστατικά! 
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: •ακολούθησε το @lime_and_life •ακολούθησε τα @messinianspa •κάνε tag δύο φίλες σου

Για να πάρεις μέρος πρέπει να ακολουθήσεις όλα τα βήματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την επόμενη Τρίτη 23.10 και η νικήτρια θα ανακοινωθεί με σχόλιο σε αυτό το post. Καλή επιτυχία 🤩

#messinianspa #giveaway #limelife #cyprus Here comes our favorite saddle bag... #streetfashion #dioraddict #mondaymood Ready for the weekend! #goodnightworld 
#currentsituation #bedtime #weekendmode #tgif