Πόσα ζευγάρια παπούτσια μπορεί να δοκιμάσει η Sarah Jessica Parker σε 90 δευτερόλεπτα;

Κυριακή, Δεκέμβριος 17, 2017 - 10:00

Θέλεις να διαλέξεις παπούτσια και χρειάζεσαι μια συμβουλή; Η Sarah Jessica Parker είναι σίγουρα ο άνθρωπος που ψάχνεις. Τη γνώρισες και τη συνδύασες με το χαρακτήρα που υποδύθηκε στο Sex and the city, ως Carrie Bradshaw, και πραγματικά πιστεύουμε πως δε διαφέρει και πολύ από αυτό στην αληθινή της ζωή. Μια γυναίκα που λατρεύει τα παπούτσια και ξέρει να τα φοράει πολύ καλά. 

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το ότι η ίδια εδώ και λίγα χρόνια έχει λανσάρει τη δική της σειρά από παπούτσια, τα οποία κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στη συλλογή της. Η Parker όλα αυτά τα χρόνια επιλέγει να προωθεί η ίδια μέσω των social media οτιδήποτε καινούριο υπάρχει αλλά και πηγαίνοντας στα μαγαζιά προκειμένου να βρεθεί και να εξυπηρετήσει τους πελάτες. 

Αυτή τη φορά λοιπόν, εν όψει και των γιορτών η διάσημη ηθοποιός συνεργάστηκε με το αμερικάνικο Elle και έφτιαξαν ένα γιορτινό βιντεάκι που είχνει την ίδια να προσπαθεί να δοκιμάσει όσα περισσότερα ζευγάρια παπούτσια μπορεί σε μόλις 90 δευτερόλεπτα. Το αποτέλεσμα δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό, ενώ ταυτόχρονα μας δίνει και την ευκαιρία να δούμε κάποια από τα παπούτσια της νέας της συλλογής αλλά και αυτά που μας προτείνει η ίδια για φέτος τα Χριστούγεννα.

Εμείς δεν έχουμε παρά να την απολαύσουμε και σε αυτή τη δοκιμασία.

instagram @lime_and_life

Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus Χριστός Ανέστη! #easter #eastereggs #love #familytime #cyprus #limelife Life is like a cup of tea, it's all in how you make it #cup #tea #tealover #herbs #instadrink #instatea #bliss #elixir #life #teaaddict #cyprus #limelife