Βrooke Shields: Οι τρεις λέξεις που την κρατούν χρόνια πίσω από την πραγματική της ηλικία

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2018 - 09:30

Τη γνωρίσαμε το 1980 ως έφηβη Emmeline στη «Γαλάζια Λίμνη» και όλοι παραδεχτήκαμε πως η ομορφιά εκείνου του κοριτσιού ήταν αξεπέραστη.

Το αθλητικό της σώμα, τα μακριά της μαλλιά και τα καταπράσινά της μάτια έμειναν στην κινηματογραφική ιστορία, με τη Βrooke Shields να εξακολουθεί να θεωρείται μία από τις γοητευτικότερες γυναίκες του αιώνα.

Ήταν και είναι πανέμορφη. Ακόμα και σήμερα, στα 52 της χρόνια, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει τηλεοπτική ή μη συνέντευξη και να μην ερωτηθεί για το μυστικό της νεανικότητάς της. Η γυναίκα αυτή μεγάλωσε, ωρίμασε και παρόλα αυτά όλοι έχουν να λένε –κοινό, συνεργάτες και δημοσιογράφοι- πως βλέποντας τη κανείς από κοντά, λόγω της λάμψης της, έχει την αίσθηση πως έχει μπροστά του μία γυναίκα που πλησιάζει στα 40 της χρόνια. 

Η ηθοποιός μοιάζει να το γνωρίζει καλά αυτό και δε διστάζει να αποκαλύψει πως για να το πετύχει χρειάστηκε να κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό της κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Πρώτα από όλα, όπως έχει δηλώσει, έκανε τον εαυτό της να δεχτεί πως μεγαλώνει.

Αποφάσισε να κάνει τον χρόνο τον καλύτερό της φίλο, δουλεύοντας πολύ με το σώμα της και αποφασίζοντας να δεχτεί όσα δε μπορεί να αλλάξει. Κυρίως τη φθορά. Αποφάσισε, ωστόσο, να… την καθυστερήσει λιγάκι.

Το μυστικό της; Τρεις μόλις λέξεις: Νερό, άθληση, ύπνος.

Η αγαπημένη ηθοποιός φροντίζει να κρατά τον οργανισμό της ενυδατωμένο πίνοντας πολύ νερό μέσα στην ημέρα, να ασκείται τακτικά ώστε να μη χρειάζεται να στερείται τις αγαπημένες της λιχουδιές και να κοιμάται καλά, προκειμένου να βοηθήσει και η ίδια όσο μπορεί στην ανάπλαση των κυττάρων της. 

Επιπλέον, έχει αποκαλύψει πως η αγαπημένη της συνήθεια ομορφιάς είναι η καθημερινή «βουτιά» του προσώπου της σε ένα μπολ με παγωμένο νερό. Σκοπός της, να κρατήσει σφριγηλό και νεανικό το δέρμα του προσώπου της, κάτι που έχει πετύχει και με το παραπάνω! 

Όσων αφορά στη διατροφή της, τα λαχανικά δε λείπουν ποτέ από το τραπέζι της. 

Η συμβουλή της προς όλες εμάς; «Η ομορφιά ξεκινά από μέσα. Με νερό, γυμναστική, ύπνο και λαχανικά. Και κυρίως αγάπη».

Δεν έχουμε παρά να την ακολουθήσουμε.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus