Angelina Jolie: Μια διαφορετική φωτογράφιση με τις δύο κόρες της και μια πιο "πολιτική" συνέντευξη

By Evelina Kyrasta Feb 12, 2018

Η Angelina Jolie πρωταγωνιστεί στο τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού Elle, που φιλοξενεί μια μεγάλη συνέντευξη της ηθοποιού με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι.

Προβάλλοντας τον ρόλο της ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ η ηθοποιός έκανε μαζί με τις δυο βιολογικές της κόρες μια υπέροχη φωτογράφιση για το Elle Μαρτίου.

Στη συνέντευξη μιλά για την δράση της ενάντια στο βιασμό και την σεξουαλική βία ως πολεμικά όπλα, γιατί θεωρεί πως μπορούν να γίνουν αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών αν συνεργαστούν τα δύο φύλα αλλά και τις συμβουλές που δίνει στις τρεις κόρες της, Vivienne, 9, Shiloh, 11, και Zahara, 13.

«Λέω στις κόρες μου, "Αυτό που σας κάνει να διαφέρετε είναι εκείνο που είστε διατεθειμένες να κάνετε για τους άλλους". Οποιοσδήποτε μπορεί να φορέσει ένα φόρεμα και να βαφτεί. Το μυαλό σας είναι που σας προσδιορίζει. Βρείτε ποιες είστε, τι σκέφτεστε και αυτά που πρεσβεύετε. Και παλέψτε για άλλους ώστε να έχουν αυτές τις ίδιες ελευθερίες. Αξίζει μόνο μια ζωή αφιερωμένη στην προσφορά», λέει η διάσημη ηθοποιός.

Η συνέντευξη περιλαμβάνεται στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού και στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, που είναι στις 8 Μαρτίου. «Εξακολουθούμε να υποβαθμίζουμε την βία κατά των γυναικών και να την αντιμετωπίζουμε ως μικρότερο έγκλημα. Σε κάποιες κάποιες χώρες η σεξουαλική βία είναι θέμα συζήτησης ακόμα ταμπού. Ο κόσμος περιμένει από τους ηγέτες του να κάνουν περισσότερα», λέει η 42χρονη ηθοποιός.

On Instagram @kyrastev