Aretha Franklin: Φωτογραφίες από την κηδεία της

By Evelina Kyrasta Aug 31, 2018

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία της βασίλισσας της Soul, Aretha Franklin όπου έφυγε στα 76 της από καρκίνου του παγκρέατος και η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο στο Greater Grace Temple.

Η σωρός της είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα γα δύο μέρες ενώ η ντίβα που κοιμόταν ήταν σταυροπόδι με κόκκινες γόβες καθώς οι φίλοι της έλεγαν το στερνό αντίο.

[[{"fid":"26480","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":711,"width":1027,"style":"width: 700px; height: 485px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Η φωτογραφία λήφθηκε στο Detroit της Πολιτείας του Michigan την πόλη με την οποία η τραγουδίστρια ήταν άμεσα συνδεδεμένη και συγκεκριμένα μέσα στο μουσείο της Αφροαμερικανικής ιστορίας του Charles H. Wright.

On Instagram @kyrastev