Αυτή είναι η κολλητή της Meghan Markle - Τι φόρεσε και εντυπωσίασε;

By Evelina Kyrasta May 20, 2018

Δεν ξεχνάμε ποτέ πως η Meghan Markle ήταν μια κοινή θνητή που είχε Instagram, πήγαινε χαλαρές διακοπές με την κολλητή της και έβγαινε για ψώνια χωρίς φρουρά.

Κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι από την προηγούμενη ζωή της ήταν στον γάμο και σαφώς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η καλύτερή της φίλη, η Jessica Mulroney.

Η στενή τους σχέση φαίνεται από το ότι τα τρία της παιδιά έγιναν παρανυφάκια στον βασιλικό γάμο. Η Καναδή στιλίστρια φορούσε μια εντυπωσιακή μπλε midi τουαλέτα με ασορτί καπέλο.

Είχε τα μαλλιά της σπαστά κάτω και φορούσε nude πέδιλα ενώ κρατούσε ένα μπλε clutch.

Ο ένας γιος της ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση στον βασιλικό γάμο και χάρισε μια από τις πιο αστείες στιγμές στον καθόλου αυθόρμητα στημένο γάμο πρωτοκόλλου.

Ο 7χρονος γιος της Mulroney φαίνεται να ήταν πολύ ενθουσιασμένος και με πρόθεση να κάνει photobombing πίσω από τη νύφη, γελάει και κάνει αστείες γκριμάτσες. Το γεγονός ότι του λείπουν τα μπροστινά δόντια τον κάνει ακόμη πιο χαριτωμένο!

[[{"fid":"22585","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":513,"width":736,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

On Instagram @kyrastev