Beckhams και οι Gerbers έκλεψαν τις εντυπώσεις στα British Fashion Awards

By Evelina Kyrasta Dec 11, 2018
Thumbnail

Εχθές το βράδυ, στο Λονδίνο η μόδα είχε την τιμητική της και όλος ο καλός κόσμος ήταν εκεί να τιμήσει όσους πρόσφεραν και να υποστηρίξει τους νέους. Επομένως, ένα λαμπερό κόκκινο χαλί στήθηκε έξω από το Royal Albert Hall και οι διάσημοι καλεσμένοι της βραδιάς το περπάτησαν φορώντας τα καλά τους, φωτογραφήθηκαν και κάποια συζητήθηκαν λίγο περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κόκκινο χαλί για κάποιους ήταν οικογενειακή υπόθεση. Τόσο το ζεύγος Beckham όσο και η οικογένεια Beckham περπάτησαν και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί στο κόκκινο χαλί.

[[{"fid":"31284","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":987,"width":640,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Από τη μία η Victoria και ο David Beckham επιβεβαίωσαν τη φήμη τους ως style icons, ντυμένοι στα μαύρα, ενώ από την άλλη η οικογένεια Gerber αποδεικνύει ότι τα γονίδια παίζουν ρόλο και στην περίπτωσή τους είναι πολύ δυνατά.

[[{"fid":"31285","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":801,"width":640,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]] Η όμορφη Cindy Crawford φόρεσε ένα βελούδινο μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακό ντεκολτέ και κομψό σκίσιμο, ενώ η μικρή Kaia Gerber έδωσε το απαραίτητο glam στο κυρίαρχο μαύρο σε όλη την οικογένεια με τo φόρεμα Alexander McQueen.

On Instagram @kyrastev