Brangelina: Ο πραγματικός λόγος που η Angelina συμβιβάστηκε στην κηδεμονία των παιδιών

By Evelina Kyrasta Dec 13, 2018
Thumbnail

Πριν από δύο χρόνια η Angelina Jolie σόκαρε τους πάντες με την απόφαση της να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό και πατέρα των έξι παιδιών της, Brad Pitt.

Ήταν μια είδηση που πραγματικά δεν πιστέψαμε στο πρώτο άκουσμα, και για αρκετή ώρα νομίζαμε πως είναι fake news. Τελικά όμως δεν ήταν καθόλου ψέμα.

Οι μήνες που ακολούθησαν (κι έπειτα χρόνια) ήταν δύσκολοι και για τις δυο πλευρές, όμως σε αυτόν τον μεταξύ τους πόλεμο δόθηκε οριστικό τέλος πριν από δύο περίπου εβδομάδες. Τόσο ο Brad Pitt, όσο και η Angelina Jolie συμβιβάστηκαν στους όρους για την κηδεμονία των παιδιών τους εξωδικαστικά, και κάπως έτσι η ιστορία απέκτησε αίσιο τέλος.

Γιατί όμως η Angelina αποφάσισε να παίξει όμορφα και τίμια;

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ηθοποιός κατέχει κάτι παραπάνω από το 50% της κηδεμονίας των παιδιών, ενώ ο Brad μπορεί να έχει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί τους. Μπορεί αυτό να μην ήταν το αποτέλεσμα που ήθελε η ίδια, όμως δήλωσε πως έστω και για τώρα μπορεί να αντέξει με αυτή την απόφαση.

«Η μάχη της κηδεμονίας ήταν μακρά και επίπονη», ανέφερε πηγή κοντά στην ηθοποιό. Και η Angelina συναίνεσε εν τέλει σε αυτή την τελική απόφαση, κυρίως επειδή ήξερε πως είχε ελάχιστες επιλογές και επειδή δεν ήθελε να σέρνει τα παιδιά της στο δικαστήριο και να τους το κάνει όλο αυτό πιο τραυματικό.

Έξυπνη κίνηση, δε μπορείς να πεις.

Το διαβάσαμε ΕΔΩ

On Instagram @kyrastev