Cooking with Meghan: Η Δούκισσα έβαλε ποδιά και μαγείρεψε για καλό σκοπό

By Evelina Kyrasta Sep 17, 2018

Στην πρώτη της επίσημη δράση ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ μαγειρεύει για καλό σκοπό μαζί με γυναίκες που η ζωή άλλαξε για πάντα μετά την τραγωδία στον πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου.

Η Μαρκλ συνυπογράφει βιβλίο συνταγών με γυναίκες από τις κοινότητες που χτύπησε η τραγωδία του πύργου Γκρένφελ ανακοίνωσε το παλάτι του Kένσινγκτον τη Δευτέρα.

Τον Ιανουάριο του 2018, όταν και εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, η Μαρκλ συναντήθηκε με την ομάδα των γυναικών που μαγείρευαν δύο φορές την εβδομάδα σε μια κοινόχρηστη κουζίνα στο Μουσουλμανικό Κέντρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Al Manaar.

Η Δούκισσα του Σάσεξ υποστηρίζει το νέο βιβλίο μαγειρικής "Μαζί: Το βιβλίο μαγειρικής της δικής μας κοινότητας" το οποίο γιορτάζει τη δύναμη της γεύσης για να φέρει κοντά τους ανθρώπους.

"Άρχισα να αισθάνομαι ένα ισχυρό δεσμό με αυτή την ιδιότυπη κουζίνα. Είναι ένα μέρος που οι γυναίκες μπορούν να γελούν, να θρηνούν, να κλαίνε και να μαγειρεύουν μαζί" σχολίασε με δήλωσή της η Μαρκλ.

Τα έσοδα από το βιβλίο μαγειρικής θα εξασφαλίσουν την τακτική λειτουργία της κουζίνας, ίσως μέχρι και εφτά ημέρες την εβδομάδα.

On Instagram @kyrastev