Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του William και της Kate στην Κύπρο

By Evelina Kyrasta Dec 06, 2018

Στην Κύπρο, βρέθηκαν χθες ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει για να δείξουν τη στήριξή τους στους Βρετανούς στρατιωτικούς, που υπηρετούν μακριά από την πατρίδα τους.

Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, βρέθηκαν  λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι στη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου προκειμένου να συναντήσουν το προσωπικό που υπηρετεί εκεί.

H Kate μίλησε με το προσωπικό λέγοντάς τους πως ο Πρίγκιπας George πάντα είχε μία αγάπη με τα ελικόπτερα, όπως και ο πατέρας του. Μάλιστα έβγαλε αρκετές φωτογραφίες για να του τις δείξει αφού επέστρεφε, σίγουρη πως θα ενθουσιαζόταν.

Αξίζει να σταθεί κανείς στην εμφάνιση της Kate Middleton που ήταν αρμονική αναφορικά με την επίσκεψη, αλλά σχολιάστηκε από τον σύζυγό της χιουμοριστικά προκαλώντας ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ φόρεσε μία μαύρη παντελόνα με μία μεγάλη ζώνη, συνδυάζοντας τα με ένα χακί σακάκι. Ωστόσο, όταν στήθηκαν για να φωτογραφηθούν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο William σχολίασε πως η γυναίκα του μοιάζει στιλιστικά με αυτό. Όλοι γέλασαν και η ίδια η Kate. Αγγλοσαξωνικό χιούμορ, οκ…

On Instagram @kyrastev