Δεν θα πιστέψετε πόση ώρα χρειάζεται ένα και μόνο βασιλικό σεντόνι για να σιδερωθεί

By Evelina Kyrasta Sep 29, 2018
Thumbnail

Μπορεί για τους απλούς θνητούς το σιδέρωμα των σεντονιών να μην είναι μια ευχάριστη και ιδιαίτερα σχολαστική εργασία (ναι, ξέρω πως τα πατάς διπλωμένα) αλλά αν σε αυτά τα σεντόνια επρόκειτο και κοιμηθεί η βασίλισσα Ελισάβετ, θα χρειάζονταν ένα μεροκάματο για ατσαλάκωτο αποτέλεσμα.

Το ντοκιμαντέρ ITV «Queen of the World» μας βάζει στο εσωτερικό του παλατιού με αποτέλεσμα να δούμε από την τηλεοπτική κλειδαρότρυπα πράγματα που δεν φανταζόμασταν ποτέ!

Συγκεκριμένα, το προσωπικό στην καναδική κατοικία της βασίλισσας, το Rideau Hall, χρειάζεται μία ολόκληρη ώρα για να σιδερώσει ένα μόνο σεντόνι της Ελισάβετ, κατά την προετοιμασία για την διαμονή της εκεί.

Η Christine Macintyre, υπεύθυνη για το βασιλικό νοικοκυριό το επιβεβαίωσε στο ITV, εξηγώντας ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο σετ με λευκά λινά σεντόνια για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που «παίρνει πάνω από μία ώρα σιδέρωμα για το κάθε σεντόνι».

Ο λόγος; Να μην έχει την αίσθηση η βασίλισσα πως φιλοξενείται σε ξενοδοχείο, αλλά να της δίνουν την εντύπωση της ζεστής οικίας.

Δύσκολη δουλειά, όχι αστεία…

 

On Instagram @kyrastev