Το δώρο που πήρε ο πρίγκιπας Harry για τη βάπτιση του ανιψιού του

By Evelina Kyrasta Jul 09, 2018
Thumbnail

Εν αναμονή της σημερινής βάπτισης του Prince Louis of Cambridge, 3ου παιδιού του πρίγκιπα William, ο θείος του, Harry αποφάσισε να του χαρίσει κάτι ιδιαίτερο, ακριβό και σπάνιο.

Ως λάτρης των βιβλίων, ο νιόπαντρος Harry επέλεξε να του δωρίσει ένα αντίτυπο της πρώτης έκδοσης του βιβλίου «Winnie-The-Pooh» αξίας άνω των 9.000 ευρώ.

Το παιδικό παραμύθι του A.A. Milne εκδόθηκε πρώτη φορά το 1926, οπότε και κυκλοφόρησαν 30.000 αντίτυπα.

[[{"fid":"24653","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":852,"width":1070,"style":"width: 600px; height: 478px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Η αγορά έγινε από τον βιβλιοπώλη Πίτερ Χάρινγκτον στο Κένσινγκτον, ο οποίος διαθέτει πολλά και σπάνια βιβλία.

Ένας φίλος του πρίγκιπα Χάρι δήλωσε στην εφημερίδα Sun: «Μια από τις πιο χαρούμενες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του Χάρι ήταν η ώρα του παραμυθιού το βράδυ από την μητέρα του».

Η βάπτιση θα γίνει σήμερα στο βασιλικό παρεκκλήσι στο Παλάτι St. James από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury, τον Αιδεσιμότατο Τζάστιν Γουέλμπι.

On Instagram @kyrastev