Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο σοκαριστική εμφάνιση στην ιστορία της

By Evelina Kyrasta Nov 13, 2018

Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα κορίτσια της ξένης showbiz που μας αφήνει συχνά πυκνά με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις της και αυτό γιατί πάντα είναι σχεδόν γυμνή, αν όχι τελείως γυμνή. Και δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει γιατί έχει δηλώσει και μόνη της πως νιώθει πιο άνετα όταν κυκλοφορεί όπως τη γέννησε η μαμά της, παρά ντυμένη. Όμως αυτήν τη φορά πραγματικά μας άφησε μας ξάφνιασε.

Meg Ryan: Όμορφη μα άλλη από τις πλαστικές και τα ενέσιμα

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Σίδνεϋ για τα βραβεία GQ Australia Men Of The Year και η πρόσφατη εμφάνισή της στην παραλία Camp Cove της Αυστραλίας πραγματικά μας σόκαρε. Η 27χρονη φορούσε ένα μαύρο μπικίνι με πολλά κορδόνια, το οποίο άφηνε τα πάντα ακάλυπτα και στη φόρα. Ειλικρινά κοιτάζουμε τις φωτογραφίες της και δεν μπορούμε να καταλάβουμε με τίποτα αυτό που φορούσε.

Σε κάποιο σημείο μάλιστα, όταν έκανε ένα διάλειμμα για να πιεί κάτι να δροσιστεί είχε κι ένα ατύχημα, όπου φάνηκε το στήθος της από το πάνω μέρος του μαγιό της. Αυτή της η εμφάνιση ίσως είναι ό,τι πιο γυμνό έχουμε δει από εκείνη μέχρι σήμερα. Ακόμη πιο γυμνό και από το να ήταν πραγματικά ολόγυμνη.

queen.gr

On Instagram @kyrastev