Enrique Iglesias-Anna Kournikova: Οι σπάνιες φωτογραφίες των διδύμων τους που θα λατρέψεις

By Evelina Kyrasta Jun 18, 2018

Ο Enrique Iglesias και η Anna Kournikova είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια και φέτος λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2017, οι δύο stars σφράγισαν την αγάπη τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Το διάσημο ζευγάρι απέκτησε δίδυμα παιδάκια, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, αφού ποτέ δεν αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη της αθλήτριας.

Κάπου στα μέσα Δεκέμβρη ο Λατίνος τραγουδιστής και η όμορφη αθλήτρια, ανακοίνωσαν τον ερχομό των διδύμων τους, μέσω του Instagram account τους και από τότε «ζούμε» για την στιγμή που θα δούμε σε φωτογραφία τα δύο μικρά. Η Lucy και ο Nicholas έχουν ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού και είναι αλήθεια δύο πολύ όμορφα και χαριτωμένα παιδάκια.

Μπορεί να μην τα βλέπουμε και πολύ συχνά, όμως είναι και τα δύο fan του Mundial και αυτό μας απέδειξαν οι γονείς τους στα social media. Βέβαια το κάθε ένα υποστηρίζει διαφορετική ομάδα φυσικά. Η Anna Kournikova ανέβασε μία φωτογραφία στο account της, μάλλον με τον γιο της Nicholas –βλέπεις είναι κάπως δύσκολο να τα ξεχωρίσουμε- να υποστηρίζουν τη Ρωσία και ο sexy τραγουδιστής, με την κόρη του Lucy να υποστηρίζουν την Ισπανία.

Εμείς μπορεί να μην έχουμε διαλέξει ακόμη στρατόπεδο, όμως τα διδυμάκια είναι απλά τρισχαριτωμένα πανέμορφα.

To εντοπίσαμε στο queen.gr

On Instagram @kyrastev