Γιατί η Charlotte δεν θα πάρει τον τίτλο της Princess Royal, όταν ο William γίνει βασιλιάς

Πέμπτη, Αύγουστος 16, 2018 - 12:00

Όταν ο πρίγκιπας William στεφθεί Βασιλιάς της Αγγλίας, υπάρχουν πολλές αλλαγές που θα γίνουν στο Παλάτι και στην υπόλοιπη οικογένεια του. Η Kate Middleton για παράδειγμα θα γίνει Βασίλισσα, ο πρίγκιπας George θα ανέβει πρώτος στη λίστα της διαδοχής του θρόνου και η πριγκίπισσα Charlotte θα πάρει τον τίτλο της Princess Royal…τυπικά.

Δεν θα πάρει όμως αμέσως τον τίτλο αυτό, καθώς τον κατέχει ήδη ένα μέλος της οικογένειας. «Ο τίτλος της Βασιλικής Πριγκίπισσας (aka Royal Princess) παραδίδεται παραδοσιακά στη μεγαλύτερη κόρη του μονάρχη», αναφέρει ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Duncan Larcombe στο TownandCountrymag.com, επισημαίνοντας ότι η πριγκίπισσα Anne, η μεγαλύτερη κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β' είναι η τρέχουσα Princess Royal.

«Αυτός είναι ένας τίτλος που παραμένει για μια ζωή, έτσι η πριγκίπισσα Charlotte θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι το θάνατο της τρέχουσας Princess Royal», προσθέτει ο Larcombe.

Αλλά ακόμα και μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Anne, δεν υπάρχει εγγύηση ότι η αλλαγή τίτλου θα γίνει αυτόματα. Ο Larcombe λέει ότι αυτό είναι στο χέρι του πατέρας της William, ο οποίος θα αποφασίσει εάν και πότε θα πάρει τον τίτλο η Charlotte.

Η αναμονή για την αλλαγή του τίτλου δεν είναι κάτι νέο. Η μεγάλη θεία της Charlotte έπρεπε επίσης να περιμένει για πάνω από είκοσι χρόνια.

«Η πριγκίπισσα Anne έπρεπε να περιμένει μέχρι το 1987 μέχρι η μητέρα της, να της δώσει τον τίτλο της Princess Royal πάνω της, παρόλο που αυτός ήταν κενός από το 1965», λέει ο Larcombe. Ανήκε στο παρελθόν στην Πριγκίπισσα Μαρία, την μεγαλύτερη και μοναδική κόρη του βασιλιά Γεώργιου Β΄και της βασίλισσας Μαρίας, η οποία ήταν η Royal Princess από το 1932 έως το 1965.

Επί του παρόντος, η πριγκίπισσα Charlotte είναι μόνο τριών ετών και δεν καταλαβαίνει όλες τις ευθύνες που συνοδεύουν την κατοχή ενός τέτοιου τίτλου, αλλά μπορεί και να μην βιάζεται να τη δεχτεί μόλις μάθει τι πράγματι συνεπάγεται το να είσαι η Princess Royal.

Το εντοπίσαμε στο queen.gr

instagram @lime_and_life

Friday’s Quote... #worryless #donotstress #innerpeace #balance #zen #quoteoftheday #funnyquotes Σουφλέ σοκολάτας... έτοιμα για τον φούρνο! ➡️ Link in bio για την πιο εύκολη συνταγή! #toogoodtobetrue #instafood #recipes #njoy #cookbook #chocolatesouffle #bakefromscratch @lime_and_life Stay in bed... it’s Monday! #newweek #newgoals #instalife #vibes Do things that feed your Soul, not your Ego and you will be Happy!
#bookstore #books #inspiration #foodforthought #weekendmode #weekendvibes #happyweekendeveryone 🍋 Details... #chic #elegant #feminine #hairaccessories #details #inspiration #repost #juliesariñana #sincerelyjules 🖤