Γιατί ο βρετανικός τύπος λέει πως Meghan και Kate ντύθηκαν σαν δίδυμες;

By Evelina Kyrasta Nov 22, 2018

Η κυρίαρχος του στιλ και εκείνη που καραδοκούσαν όλοι ήταν η Kate. Μέχρι που μπήκε στη ζωή μας η Meghan και ξεκίνησε αναπόφευκτα η σύγκριση.

Πρώτη αρένα αναμέτρησης είναι πάντα η στιλιστική σε αυτές τις περιπτώσεις. Κι όλα δείχνουν πως η Kate στο τέλος παίρνει τη ρεβάνς νικώντας μια άξια αντίπαλο, αξιόμαχο και με καλό γούστο.

Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις έδωσαν μπόλικη τροφή στον βρετανικό τύπο να σχολιάσει πως επέλεξαν να συμπέσουν δύο παρόμοιες εμφανίσεις τους. Ποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν; Πολύ φίλες;

H Kate εμφανίστηκε στο Εργαστήριο Νευροεπιστημών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου φορώντας ασορτί βουργουνδί σακάκι και φούστα της Paule Ka, σύνολο που έχει ξαναφορέσει πριν έξι χρόνια. Η δούκισσα του Κέμπριτζ το συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο, οπάκ καλσόν και μαύρες γόβες.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Markle βρέθηκε στην Hubb Community Kitchen του Λονδίνου όπου μαγείρεψε μαζί με τους ανθρώπους της κοινότητας, θέλοντας να προσφέρει τη βοήθειά της. Για την εμφάνισή της επέλεξε παλτό και φόρεμα του Club Monaco σε βουργουνδί απόχρωση, τα οποία και συνδύασε με οπάκ καλσόν και υπέροχα μαύρα μποτάκια.

Το Harper’s Bazaar έγραψε χαρακτηριστικά ότι είναι σαν δίδυμες, ενώ η Daily Mail έκανε λόγο για «δύο παρόμοια σύνολα». So, what?

On Instagram @kyrastev