Gigi Hadid: Αποχαιρετά με απροσδόκητο τρόπο το νησί των ανέμων

By Evelina Kyrasta Jul 05, 2018
Thumbnail

Η επέλαση των διάσημων μοντέλων στη Μύκονο έχει γίνει θεσμός πλέον τα τελευταία καλοκαίρια. Μεγάλα και ηχηρά ονόματα κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί των ανέμων και όλα δείχνουν πως απολαμβάνουν ιδιαίτερα την ελληνική φιλοξενία, την μεσογειακό ήλιο και τη θάλασσα.

Μια από αυτές της περιπτώσεις είναι και η Gigi Hadid που πέρασε καλά στην Ελλάδα και θέλησε να το μοιραστεί. Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος που επέλεξε να πει «αντίο» στη Μύκονο και να δείξει πως μάλλον είναι μέρος στο οποίο θα ξαναγυρίσει.

Η εικόνα της Μυκόνου από ψηλά, την ώρα που εκείνη αποχωρεί με το ελικόπτερο και τις λέξεις "ευχαριστώ Mykonos!", όπως την κοινοποίησε στα insta stories της η 23χρονη καλλονή κάνουν τον γύρο του κόσμου.

[[{"fid":"24509","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":617,"width":334,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

On Instagram @kyrastev