Gwyneth Paltrow: Μιλάει για το πως ξεπέρασε την επιλόχεια κατάθλιψη χωρίς φάρμακα

By Evelina Kyrasta Sep 28, 2018
Thumbnail

Μπορεί η Gwyneth Paltrow να έχει κατηγορηθεί για διάφορα crazy πράγματα και προϊόντα που κατά καιρούς λανσάρει μέσω του προσωπικού της site Goop, αλλά το πολυάριθμο και πιστό κοινό της είναι εκεί έτοιμο να ακούσει την εναλλακτική αλήθεια της.

Η 46χρονη ηθοποιός υπερασπίζεται με σθένος τις εναλλακτικές μεθόδους και το ίδιο κάνει και τώρα, μιλώντας για την επιλόχεια κατάθλιψη που αντιμετώπισε στη δεύτερη γέννα της.

Όταν γέννησε τον γιο της, Moses μαζί με το μωρό ήρθε και η κατάθλιψη, κατάσταση που δεν είχε αντιμετωπίσει όταν είχε φέρει στον κόσμο την κόρη της.

«Είχα επιλόχειο κατάθλιψη, όπως ξέρετε, μετά τον γιο μου. Ένας γιατρός προσπάθησε να με βάλει στα αντικαταθλιπτικά και σκέφτηκα, αν τα χρειάζομαι, τότε ναι, θα επιστρέψω.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

Για μερικούς ανθρώπους είναι σίγουρα σωτήρια», σχολίασε η ηθοποιός.

«Σκέφτηκα, "Δεν θα ήταν καλύτερα να πάω για ψυχοθεραπεία, να ξεκινήσω ξανά να γυμνάζομαι, να σταματήσω την κατανάλωση αλκοόλ, κι απλώς να δώσω στον εαυτό μου λίγο χρόνο αναζωογόνησης και να κοιμάμαι περισσότερο; Έτσι ξέφυγα», σημείωσε η Paltrow.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ επειδή ποτέ δεν πίστευα πως θα ήμουν ένα άτομο που θα πάθαινε επιλόχειο κατάθλιψη. Ήμουν σε τέτοια ευφορία μετά την πρώτη εγκυμοσύνη μου, όταν γεννήθηκε η Apple, που υπέθεσε πως θα συμβεί το ίδιο με τον Mosey. Πέρασα όμως μερικές πολύ σκοτεινές στιγμές», αποκάλυψε τότε.

Σημειώνει επίσης πως ο πρώτος που αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά είναι ο σύζυγός της ο οποίος ήταν υποστηρικτικός και τη βοήθησε να το αντιμετωπίσει.

On Instagram @kyrastev