H Ellen Pompeo μόλις έκανε την πιο απογοητευτική αποκάλυψη για τον Patrick Dempsey

By Evelina Kyrasta Dec 12, 2018
Thumbnail

Υπήρξαν ένα από τα ωραιότερα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Το happy end που ποτέ δεν είδαμε οδήγησε πολλούς φανατικούς του Grey’s Anatomy να μην συνεχίσουν να παρακολουθούν τη σειρά, με τον θάνατο του τηλεοπτικού Dereck να μπαίνει στη λίστα με τα απογοητευτικότερα twists όλων.

Και ενώ όλες μας είχαμε στο μυαλό μας αυτές τις δύο φιγούρες ως ένα από τα πλέον ταιριαστά ζευγάρια, η τηλεοπτική Meredith έρχεται να μας προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα, αποκαλύπτοντας μας πως οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν, είναι και θα είναι καθαρά επαγγελματικές.

Μιλώντας στο «Red Table Talk show» είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχουμε μιλήσει από τότε που έφυγε από τη σειρά. Δεν έχω άσχημα ή κακά συναισθήματα γι’ αυτόν. Είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και επί 11 σεζόν κάναμε μαζί το καλύτερο τηλεοπτικό δίδυμο που θα μπορούσε να υπάρξει.

Συνήθως, όταν οι άνθρωποι εγκαταλείπουν μια σειρά, πρέπει να επανέλθουν οι ίδιοι, να δουν ποιοι είναι χωρίς τη σειρά, γιατί όλο αυτό καταλαμβάνει πολύ από τη ζωή σου.

Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβεις ποιος είσαι χωρίς αυτό. Δεν έχουμε μιλήσει, αλλά θα έχω πάντα μια θέση στην καρδιά μου για τον Patrick».

Αν δεν είναι αυτό απομυθοποίηση, τότε τι;

On Instagram @kyrastev