H Κatie Holmes στην πιο ανεκδιήγητη εμφάνισή της ever

By Evelina Kyrasta Jul 18, 2018
Thumbnail

Είναι γλυκιά, όμορφη και στυλάτη. Έχει υιοθετήσει ένα lifestyle το οποίο γενικά μας αρέσει, γιατί παραμένει διακριτική και σεμνή, παρόλο που είναι διάσημη και περιζήτητη. Ειδικά από τότε που τα έφτιαξε και με τον Jamie τον Foxx ομολογουμένως ανέβηκε πολύ στην εκτίμησή μας.

Φυσικά μιλάμε για την Katie Holmes, η οποία δεν μας έχει συνηθίσει σε ακρότητες-αν εξαιρέσει κανείς την περίοδο του Tom Cruise- μία περίοδο που την έκανε υπερδιάσημη (να το πούμε κι αυτό). Και τώρα, η φίλη μας η Katie, εμφανίζεται για να πάει σε ραντεβού με τον καλό της κάπως έτσι:

[[{"fid":"25065","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":759,"width":550,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ειλικρινά, στην αρχή πιστέψαμε ότι βρίσκεται στα γυρίσματα ταινίας. ‘Εστω σε κάποια φωτογράφιση. Δυστυχώς… Η Katie επέλεξε να φορέσει αυτό το ανεκδιήγητο σετ, το οποίο πιθανότατα να μη φορούσε ούτε η Suri.

On Instagram @kyrastev