H Khloe Kardashian αποκαλεί τη JLo βαμπίρ και το Instagram παίρνει φωτιά

By Evelina Kyrasta Oct 20, 2018
Thumbnail

Ένα νέο βίντεο της Jennifer Lopez στο Instagram ήταν αρκετό για να προκαλέσει πλήθος σχολίων που σίγουρα η Λατίνα star δεν χορταίνει να διαβάζει.

Άγνωστο πώς, η JLo μοιάζει νεότερη από ποτέ, με τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί όλα αυτά τα χρόνια να θεωρούνται δικαίως οι πιο επιτυχημένες του Hollywood καθώς πολύ απλά είναι… ανεπαίσθητες!

Χωρίς να έχει αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της και δίχως την παραμικρή υπερβολή, η Jenny στα 49 της παραμένει η ωραιότερη ίσως διεθνούς φήμης καλλιτέχνις, με την ίδια να το γνωρίζει καλά και να τολμά να εμφανιστεί ακόμα και εντελώς ανεπιτήδευτη στα social media αλλά και στους δρόμους τους Λος Άντζελες.

 

Κάπως έτσι, ήρθε η ώρα κάποιος να πει αυτό που αισθανόμαστε όλες μας για την περίπτωση της Jennifer Lopez. Και ο κλήρος έπεσε στην Khloe Kardashian.

«Πώς γίνεται να είσαι τόσο τέλεια; Τι είδους βαμπίρ είσαι εσύ; Θέλω να γίνω κι εγώ!», είναι το σχόλιο της KK κάτω από την τελευταία ανάρτηση της αγαπημένης του Alex Rodriguez και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της…

Εύγε Khloe!

[[{"fid":"28706","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1730,"width":1152,"style":"width: 400px; height: 600px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

On Instagram @kyrastev