Η Angelina Jolie λατρεύει που γερνάει κι εξηγεί γιατί

Κυριακή, Μάρτιος 18, 2018 - 08:45

Δεν την γοήτευε ποτέ ιδιαιτέρως και της αρκεί η φυσική της εικόνα. Η Αντζελίνα Τζολί διαθέτει φυσική ομορφιά και την ενδιαφέρει να την αναδεικνύει. Το έχει ξαναπεί και το ξαναλέει πως χρησιμοποιεί κονσίλερ συστηματικά και πως το πρόβλημα της είναι οι μαύροι κύκλοι. Κατά τ’άλλα χαίρεται που μεγαλώνει και απολαμβάνει το μεγάλωμα των παιδιών της.

«Σίγουρα πέρασα κι εγώ τις φάσεις μου όταν ήμουν μικρή και έβαζα τόνους μέικαπ σε όλο μου το πρόσωπο, αλλά ήμουν λίγο αγοροκόριτσο. Και μετά έγινα λίγο πανκ. Σήμερα είναι τάση να βάφεις τα μαλλιά σου μπλε, για παράδειγμα. Στις μέρες μου τα έβαφες ξανθά», είπε σε συνέντευξή της στο InStyle. «Εγώ ποτέ δεν έχω πάει στο σπίτι μιας φίλης μου να βαφτούμε. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πουν, "Ας περάσουμε μια βραδιά που θα φτιάχνουμε η μία τα μαλλιά της άλλης". Ποτέ δεν ήμουν έτσι, αλλά το βρίσκω πολύ γλυκό», πρόσθεσε.

Σχετικά με το βάψιμό της, λέει πως συνήθως το μόνο που κάνει είναι να βάζει κονσίλερ επειδή έχει μαύρους κύκλους από τότε που ήταν 11 ετών. «Όταν έμεινα έγκυος, οι μαύροι κύκλοι έγιναν πιο έντονοι. Οπότε μια στο τόσο κάνω θεραπεία με λέιζερ για να τους καταπολεμήσω», λέει η διάσημη ηθοποιός.

Όπως εξηγεί, ο λόγος που δεν της αρέσει το βάψιμο είναι επειδή πάντα θυμάται τα λόγια που της είχε πει κάποτε η μητέρα της: «Άσε με να δω την ψυχή σου». «Αυτή ήταν η φιλοσοφία της. Κάθε φορά που εκνευριζόμουν, μου έλεγε, "Άσε με να δω την ψυχή σου". Αυτό που εννοούσε ήταν, "Δείξε μου εσένα. Είσαι θυμωμένη; Άσε με να σε δω". Νομίζω πως κάπως έτσι έχω μεγαλώσει και τα παιδιά μου. Βάλε αυτό που έχεις μέσα σου μπροστά και βρες τον εαυτό σου, βρες ποιος είσαι», λέει η Αντζελίνα Τζολί.

Για την ομορφιά λέει πως είναι κάτι για το οποίο ο καθένας έχει τη δική του γνώμη. «Το μυαλό είναι η μεγαλύτερη ομορφιά. Όταν βλέπεις κάποιον με φλογερό πνεύμα, αυτό είναι σέξι. Ένας άνθρωπος με συμπόνια και πνεύμα και πάθος- δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσες να φορέσεις ή να βάλεις στο πρόσωπό σου για να καλύψεις το ότι το μυαλό σου είναι κενό και η καρδιά σου σκοτεινή», σημειώνει στη συνέντευξή της.

Όσο για την ηλικία και τα γηρατειά, δηλώνει πως δεν την τρομάζει, αντιθέτως την χαροποιεί. «Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω πως μοιάζω στη μητέρα μου κι αυτό με χαροποιεί. Με βλέπω να γερνάω και το λατρεύω, επειδή αυτό σημαίνει πως ζω- είμαι ζωντανή και μεγαλώνω. Αυτά που βλέπω σε μένα και μου αρέσουν δεν είναι ούτε στο σώμα ούτε στην εμφάνιση. Είναι περισσότερο το ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου», καταλήγει.

instagram @lime_and_life

MFW... #streetstyle #style #trends #fashiongram #instafashion #fringeskirt #chic Monday Goals... #tart #cereals #yogurt #mixedberries #cookbook #recipe Link in Bio ➡️ limeandlife.com Velvet Crush... #velvet #dress #instafashion #trends  #forloveandlemons 🍋 Breakfast o’clock... ➖Banana ➖Peanut butter ➖Extra Fruits/ Bitter Chocolate #breakfast #simpleasthat #inspiration #njoy Friday!!! #comfy yet #stylish #jeans #booties #animalinsticts #fall #weekendonboard #limelife