Η απίστευτη περιπέτεια πασίγνωστης ηθοποιού στο νερό μαζί με την κόρη της

By Evelina Kyrasta Aug 08, 2018
Thumbnail

Ηθοποιός χάθηκε μαζί με την κόρη της στη θάλασσα και σώθηκε μετά από 100 ώρες! Την αποκάλυψε έκανε η ίδια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της στους διασώστες αλλά και στο ίδιο της το παιδί.

Ο λόγος για την Jennifer Garner που μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της Violet βρέθηκαν στην Στοκχόλμη της Σουηδίας για να λάβουν μέρος σε ένα σχολικό τουρνουά καγιάκ.

Στην φωτογραφία που πόσταρε η ίδια η ηθοποιός στο Instagram, διακρίνεται η φιγούρα της καθώς και της κόρης της στο κανό, ενώ όπως αναφέρει η Garner κάτι συνέβη στον προσανατολισμό της και απλά χάθηκε:

«Μήπως χαθήκαμε μέσα σε ένα καγιάκ; Μήπως το ότι χαθήκαμε σε μια μικροσκοπική βάρκα για δύο είναι το λιγότερο; Μήπως κάναμε κουπί για 100 ώρες προτού μας εντοπίσει η λέμβος και μας σώσει;».

Διάβασε ακόμα: 5 fashion items που μπορείς να πάρεις ακόμα από τις εκπτώσεις στο Zara

Η Garner φρόντισε μέσα από τα hastags της να ευχαριστήσει την κόρη της, μαθήτρια γυμνασίου, που δεν παραπονέθηκε ούτε ένα λεπτό για όσα συνέβησαν! H Violet, είναι σήμερα 13 ετών και είναι η μεγαλύτερη κόρη του Ben Affleck και της Garner.

 

Το εντοπίσαμε εδώ.

On Instagram @kyrastev