Η απρόσμενη εμφάνιση της Meghan Markle στη σκηνή των British Fashion Awards

By Evelina Kyrasta Dec 11, 2018
Thumbnail

Φαίνεται ότι δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο η όμορφη Meghan Markle για να κερδίζει την συμπάθια του κοινού αλλά και την εκτίμηση όσων πραγματικά ασχολούνται με τη μόδα από όλες τις πλευρές της. Η Δούκισσα του Sussex έχει καταφέρει να εκτός από το να γίνει αγαπητή στο κοινό, να συμπεριλαμβάνεται μέσα στις πιο καλοντυμένες κάθε φορά που εμφανίζεται επίσημα κι όχι άδικα. 

Επομένως, η εμφάνισή της στη σκηνή των British Fashion Awards, που έγιναν μόλις χθες στο Royal Albert Hall του Λονδίνου δεν ήταν καθόλου περίεργη, αν και απρόσμενη. Η μέλλουσα μανούλα ανέβηκε στη σκηνή για να παραδώσει το βραβείου του καλύτερου σχεδιαστή, φορώντας ένα μακρύ, μαύρο one-shoulder φόρεμα του οίκου Givenchy. Το βραβείο παρέλαβε η αγαπημένη της σχεδιάστρια και creative director του οίκου Clare Waight Keller, που ήταν κι εκείνη που δημιούργησε το νυφικό της. 

[[{"fid":"31272","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":992,"width":709,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Τόσο η Meghan Markle, όσο και η Keller έλαμπαν πάνω στη σκηνή, χαμογελώντας συνεχώς και κλέβοντας τις εντυπώσεις. Όσο για την φουσκωμένη κοιλίτσα της Meghan Markle, περισσότερο γοητεία προσέδιδε στην όλη τη εμφάνιση, καθώς η ίδια παρέμενεminimal κι αριστοκρατική. 
 

On Instagram @kyrastev