Η Blake Lively δεν έχει και δεν θα έχει στιλίστα για τον εξής λόγο

By Evelina Kyrasta Mar 17, 2018
Thumbnail

Είναι από τα πιο επιδραστικά fashion icons της εποχής αλλά το οφείλει όλο στο προσωπικό της γούστο.

Η Blake Lively θέλει να επιμελείται τα ρούχα που φοράει πάντα μόνη της και δεν έχει στιλίστα όπως οι συνάδελφοί της κι εξηγεί γιατί.

Ο λόγος, όπως λέει, είναι επειδή έχει «θέματα με τον έλεγχο και μεγάλο εγώ». «Αυτή είναι ίσως η πιο ειλικρινής απάντηση στο γιατί δεν έχω στιλίστα. Λατρεύω το design και τη μόδα κι αυτός είναι ένας τρόπος να γίνομαι δημιουργική. Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος σε αυτή τη διαδικασία», εξηγεί η διάσημη ηθοποιός.

Βέβαια παραδέχεται πως υπάρχει ένα μειονέκτημα στο να μην έχεις στιλίστα. «Το δύσκολο κομμάτι είναι πως πρέπει να πηγαίνεις σε όλα αυτά τα σόου μόδας και να κάνεις σκρίνσοτ όλες τις εμφανίσεις που σου αρέσουν. Έχω ένα βοηθό με βοηθάει να βρω όλα τα look. Αλλά πολλά οφείλονται στις σχέσεις που έχω με τους σχεδιαστές», συνεχίζει η Blake.

Επίσης λέει πως αυτός είναι ένας λόγος που θέλει επίσης να μαγειρεύει η ίδια. «Είναι ο ίδιος λόγος που μου αρέσει να φτιάχνω τα μαλλιά και το μέικαπ των φίλων μου ή να μαγειρεύω- μπορείς να είσαι δημιουργικός και το τελειώνεις μόνος σου. Αντιθέτως στη δουλειά μου, κάνεις κάτι και τελειώνει μετά από δύο χρόνια. Μάλλον έχει να κάνει με τα θέματα που έχω σχετικά με τον έλεγχο. Είναι τύπου, "ΟΚ, το έκανα, το ολοκλήρωσα, τέλειωσε!"», προσθέτει.

On Instagram @kyrastev