Η Cindy Crawford αποκάλυψε το απίστευτο (και πάμφθηνο) μυστικό ομορφιάς της

By Evelina Kyrasta Mar 11, 2018
Thumbnail

Το πώς καταφέρνει αυτή η γυναίκα να λάμπει σαν έφηβη ακόμα και στα 52 της χρόνια θα θέλαμε πολύ να το γνωρίζουμε.

Και μπορεί ποτέ να μην μάθουμε όλα τα μυστικά της για υπέροχο κορμί και φρέσκο πρόσωπο, ένα από αυτά, όμως, μας το αποκάλυψε.

Το supermodel που σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά του τη δεκαετία του ’90 και κέρδισε χρήματα που ελάχιστες έχουν μέχρι σήμερα καταφέρει να βγάλουν από το modeling, αποδεικνύει πως το να εκπέμπει κανείς τη δική της λάμψη δεν απαιτεί ούτε πολλή προσπάθεια, ούτε τα… εκατομμύρια της Kim Kardashian.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσουμε σημασία… στη φύση. Σύμφωνα με την ίδια, το προϊόν που διατηρεί πάντα φρέσκο το δέρμα της, την ξεκουράζει και της χαρίζει τη λάμψη που όλες θέλουμε, δεν είναι άλλο από το φρέσκο γάλα. 

Μη μπερδεύεσαι όμως: Η Cindy δεν το πίνει. Αντί αυτού, προτιμά να βρέχει το πρόσωπό της με αυτό. «Αυτή η συνήθεια με κρατά νέα», έχει δηλώσει και έκανε τις γυναίκες να απορήσουν με τα λεγόμενά της.

Αν το καλοσκεφτούμε, πάντως, η Cindy δεν έχει άδικο. Το γαλακτικό οξύ που περιέχει το γάλα θα το βρει κανείς σε πολλά προϊόντα περιποίησης προσώπου: Από ενυδατικές κρέμες και αντηλιακές κρέμες μέχρι μάσκες προσώπου.

Πρόκειται για ένα στοιχείο ιδιαιτέρως ωφέλιμο, το οποίο όμως ουδέποτε είχαμε σκεφτεί να χαρίσουμε στο δικό μας δέρμα μέσω του κουτιού με το γάλα που έχουμε στο ψυγείο μας. 

Να που η Cindy μας βάζει στον πειρασμό να πειραματιστούμε. Έχουμε κάτι να χάσουμε; 

On Instagram @kyrastev