Η Cynthia Nixon αποκάλυψε με ένα γενναίο post πως το μεγαλύτερο παιδί της είναι transgender

By Evelina Kyrasta Jun 23, 2018
Thumbnail

Η ηθοποιός Cynthia Nixon δεν μιλά εύκολα για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της, παρά μόνο όταν υπάρχει λόγος.

Με ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram αποκάλυψε ότι ο γιος της Σάμιουελ είναι transgender.

Η υποψήφια για κυβερνήτης της Νέας Υόρκης μοιράστηκε τη φωτογραφία από την αποφοίτησή του γιου της νωρίτερα αυτό το μήνα το Πανεπιστήμιο του Σικάγο με αφορμή την ημέρα δράσης για την trans κοινότητα.

«Είμαι τόσο περήφανη για τον γιο μου, τον Samuel Joseph Mozes (που ονομάζεται Seph), ο οποίος αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό το μήνα. Τον χαιρετώ μαζί με όλους τους άλλους που σηματοδοτούν το #TransDayofAction σήμερα.» έγραψε στη λεζάντα.

Ο Σάμιουελ 21 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε ως Σαμάνθα Μόουζες, και είναι γιος της Cynthia Nixon από τον πρώτο της γάμο. Ο Σάμουελ έχει επίσης έναν ακόμη αδελφό.

Η πρώην σταρ του Sex and the City έγινε στη συνέχεια μητέρα ενός ακόμη αγοριού με τη σύζυγό της Κριστίν Μαρινόνι με την οποία παντρεύτηκε πριν από λίγα χρόνια.

Η Cynthia Nixon η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στην κούρσα διεκδίκησης της θέσης του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και είναι σθεναρή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων LGBTQ.

On Instagram @kyrastev