Η εμφάνιση της Melania που συζητήθηκε για δύο λόγους

By Evelina Kyrasta Feb 06, 2018

Μια ακόμη υποδειγματική εμφάνιση έκανε η πρώτη κυρία της Αμερικής, Melania Trump, φορώντας μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Στιλιστικά, δεν μας έχει συνηθίσει σε τίποτα λιγότερο μιας και είναι σοβαρή γνώστης της μόδας και των trends τα οποία φροντίζει πάντα να τα εφαρμόζει με πολύ κομψό τρόπο.

Πριν από λίγη ώρα όμως, κυκλοφόρησε ένα βίντεο, που το κατέγραψε η κάμερα του NBC News, και δείχνει τη Melania και τον Donald να κατευθύνονται προς το αεροπλάνο προκειμένου να πετάξουν για το Οχάιο. Η Μελάνια φορά ένα μακρύ κίτρινο παλτό πάνω από τους ώμους της και τα χέρια της είναι μέσα από το παλτό. Δερμάτινα ταμπά γάντια και γόβες animal print δεν θα μπορούσαν παρά να αποσπάσουν θετικότατες κριτικές.

Ο άλλος λόγος όμως για τον οποία σχολιάζεται θερμά αυτή η εμφάνιση είναι η μεταξύ τους σχέσεις.

Ο Trump φαίνεται να προσπαθεί να της πιάσει το χέρι, αλλά μάταια. Σταματά, μάλιστα, ξαφνικά και η Melania κοκαλώνει κι αυτή. Μετά από μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα, οι δυο τους κατευθύνονται προς το αεροπλάνο.

Πολλοί όμως χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είδαν το βίντεο και τα σχόλια έπεσαν βροχή. Κάποιοι μάλιστα εξήραν την Melania για την φαινομενικά έξυπνη τακτική της «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί η Melania φοράει το παλτό της με τόσο ηλίθιο τρόπο. Δεν έχει δει ποτέ ξανά μια γυναίκα να επιμένει να φορά κάθε παλτό με αυτό τον τρόπο. Τώρα ξέρω γιατί! Έτσι ώστε ο Trump να μην μπορεί να της πιάσει το χέρι. Χα! Το να φορά κανείς έτσι το παλτό μπορεί να φαίνεται άβολο, αλλά κοιτάξτε ποια είναι η εναλλακτική!» έγραψε ένας χρήστης.

On Instagram @kyrastev