Η εντυπωσιακή Kate Middleton φοράει Alexander McQueen για την βάπτιση του πρίγκιπα Louis

By Evelina Kyrasta Jul 10, 2018
Thumbnail

Πόσο καιρό είχες να δεις την Kate Middleton σε επίσημη εμφάνιση; Τον τελευταίο μήνα η αλήθεια είναι ότι η Meghan Markle είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, αλλά η επιστροφή της Kate ήταν η επιβεβαίωση ότι έχει άψογη αίσθηση του γούστου και ξέρει πώς να κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς να είναι καθόλου υπερβολική. Μιλάμε για την επίσημη εμφάνισή της στην βάπτιση του μικρού γιου της, πρίγκιπα Louis που έφερε στον κόσμο πριν λίγους μήνες. 

[[{"fid":"24686","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":800,"width":533,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Η Δούκισσα του Cambridge φόρεσε ένα φόρεμα του βρετανικού οίκου Alexander McQueen, τον οποίο είχε επιλέξει και για τις προηγούμενες δύο βαπτίσεις, του πρίγκιπα Γεώργιου και της πριγκίπισσας Charlotte. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με γόβες Jimmy Choo και ένα καπέλο από Jane Taylor. Με ένα πλατύ χαμόγελο και το εξαιρετικό outfit, η όμορφη μαμά βρέθηκε στο Chapel Royal στο St. James' Palace του Λονδίνου μαζί με όλη την οικογένεια. 

[[{"fid":"24687","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":800,"width":533,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Πάντως, οι εμφανίσεις της Kate Middleton είχαν αφήσει ένα κενό, το οποίο μπορεί να κάλυψε πρόσκαιρα η Meghan Markle, αλλά σίγουρα δεν την αντικατέστησε. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Βασιλική βάπτιση για τον μικρό Louis - Οι φωτογραφίες 

On Instagram @kyrastev