Η Hilary Duff έφαγε μια σαλάτα που υπόσχεται «πρόκληση τοκετού» και περιμένει... να γεννήσει!

By Evelina Kyrasta Oct 19, 2018
Thumbnail

Η νεαρή μαμά, που περιμένει το δεύτερο παιδί της και το πρώτο με τον σύντροφό της, έφαγε μια σαλάτα που υπόσχεται «πρόκληση τοκετού»!

«Αυτή η σαλάτα υποτίθεται ότι σου προκαλεί τοκετό!», σχολίασε η Hilary Duff στο Instagram story που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες. «Caioti Pizza μη με απογοητεύσεις!», σχολίασε και περιμένει από ώρα σε ώρα να «πιάσει» η σαλάτα προκαλώντας της τοκετό!

Αν και υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να προκαλέσει μία γυναίκα τη διαδικασία του τοκετού της, όπως για παράδειγμα έντονος χορός, γυμναστική, έντονο τρέξιμο, σεξ ή τρώγοντας έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ανανά, η διάσημη ηθοποιός προτίμησε αυτή τη «μαγική» σαλάτα!

 

[[{"fid":"28682","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":768,"width":409,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

Η σαλάτα έχει μαρούλια, νεροκάρδαμο, καρύδια, gorgonzola, μια vinegrette από ξύδι βαλσάμικο και κάπως έτσι το Caioti Pizza Cafe, υπόσχεται γρήγορες συσπάσεις!

Αν και ποτέ δεν ισχυρίστηκε το συγκεκριμένο cafe κάτι τέτοιο για τη σαλάτα του, ωστόσο πιστεύει ότι αυτή η σαλάτα προκαλεί τοκετό σε όσες έγκυες τη φάνε!

 

[[{"fid":"28683","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":690,"width":615,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

 

Οι ώρες θα δείξουν αν θα «πιάσει» και στην περίπτωση της Hilary Duff, που περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Matthew Koma.

Πηγή: mothersblog.gr

On Instagram @kyrastev