Η Jennifer Lopez δεν φοβάται να γιορτάσει τα 30 χρόνια επιτυχίας

By Evelina Kyrasta Nov 01, 2018

30 χρόνια επιτυχίες για την Jennifer Lopez που μεγαλώνει κι ομορφαίνει, που ξέρει να μας δίνει μαθήματα πειθαρχίας και αγάπης προς τον εαυτό μας.

Η σταρ φιγουράρει στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου του περιοδικού InStyle και μεταξύ άλλων πόζαρε μόνο με μια πράσινη κάπα Valentino Haute Couture, που αφήνει σε κοινή θέα τις εκρηκτικές καμπύλες της. Γιατί μπορεί…

Η Jennifer Lopez έκανε μια λατρεμένη αλλαγή στα μαλλιά της

Πώς καταφέρνει όμως να μην την αγγίζει ο χρόνος; Απέχει από το αλκοόλ, την καφεΐνη και κοιμάται πολύ, λέει στο περιοδικό. «Έχω φροντίσει τον εαυτό μου και αυτό φαίνεται», σημειώνει.

Επίσης πως ξεκίνησε και πως ένα σώμα διαφορετικό από τα τότε πρότυπα, έγινε ιδανικό και έγινε αντικείμενο θαυμασμού από τους πάντες. «Δεν ήξερα τι έκανα, ήμουν ο εαυτός μου. Στην οικογένεια μου οι καμπύλες ήταν ευπρόσδεκτες, κομμάτι της κουλτούρας μας. “Η Jennifer έχει μεγάλο πισινό και μια χαρά” αυτό έλεγαν στο σπίτι».

Oups! Η Meghan φόρεσε σιθρού φούστα και φάνηκε ξεκάθαρα το εσώρουχο της

Επίσης, δηλώνει πως τόσο εκείνη όσο και οι φίλοι της δεν αποθεώσανε ποτέ τα size 0 μοντέλα γιατί δεν ήταν στα πρότυπά τους, στην καθημερινότητά τους. «Ήμασταν στο Bronx, και μας άρεσε break dancing».

On Instagram @kyrastev