Η Jennifer Lopez στην παραλία με τον αγαπημένο της

By Evelina Kyrasta Jul 06, 2018
Thumbnail

Η Jennifer Lopez στα 48 της είναι στην καλύτερή της φάση. Φουλ ερωτευμένη με τον Alex Rodriguez και σε απίστευτη φόρμα, δεν σταματάει να μας κάνει να τη θαυμάζουμε.

Σε αυτή τη φάση μοιάζει πως ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις. Στις 4 Ιουλίου βρέθηκε στα Χάμπτονς, το παραθαλάσσιο θέρετρο της Νέας Υόρκης, για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

[[{"fid":"24570","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":873,"width":1070,"style":"width: 700px; height: 571px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της ακολούθους μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φοράει ένα φούξια ολόσωμο μαγιό Solid & Striped, κάθεται στα πόδια του Rodriguez και παίρνει μια πόζα για τα μάτια μας μόνο.

[[{"fid":"24572","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":872,"width":1070,"style":"width: 700px; height: 570px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Ο αθλητής φαίνεται πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αντηλιακή του προστασία καθώς στη φωτογραφία φαίνεται να έχει βάλει μπόλικη κρέμα στην περιοχή των ματιών.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Μαζί τους ήταν ο γιος της, Μαξ.

Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε: «Είναι οι μικρές ήσυχες στιγμές που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία».

On Instagram @kyrastev