Η Kendall Jenner αποκάλυψε το εφιαλτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

By Evelina Kyrasta Jan 12, 2018
Thumbnail

Είναι μόλις 22 χρονών, έχει βρεθεί για τα καλά στην κορυφή και η διαχείριση της επιτυχίας σαφώς απαιτεί σκληρές μάχες.

Όσο απλό κι αν ακούγεται και όσο αφοριστικά να το αντιμετωπίζουμε ως κοινοί θνητοί, η Kendall Jenner αποκαλύπτει πως πάσχει από σοβαρές κρίσεις πανικού, ένα σαράκι που της κάνει την καθημερινότητα εφιάλτη. Κι αν το σκεφτεί κανείς, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει κανείς κουμάντο σε μια ζωή που ξαφνικά σε κατέταξε στις περσόνες παγκόσμιας επιρροής.

«Έχω ένα τέτοιο εξουθενωτικό άγχος, επειδή μου συμβαίνουν όλα αυτά, που κυριολεκτικά ξυπνάω μέσα στη νύχτα με φοβερές κρίσεις πανικού», δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Harper's Bazaar.

«Τι τα προκαλεί όλα αυτά; Όλα είναι τόσο φρικτά, είναι δύσκολο να αναφέρω ένα πράγμα, νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από πολλή αγάπη. Αν δείτε στο διαδίκτυο ο ένας λέει τα χειρότερα για τον άλλον και είναι δύσκολο να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Είναι δύσκολο το να μην τρώγεσαι ζωντανός από όλη αυτήν την αρνητική ενέργεια», εξηγεί το διάσημο μοντέλο.

Αναφέρθηκε επίσης στο γνωστό πλέον θέμα, ότι δλδ. τα νέα μοντέλα δεν εργάζονται όσο σκληρά δούλευαν τα παλιότερα. Η Kendall επιμένει ότι πρέπει να δουλεύει εξίσου σκληρά με τα μοντέλα του παρελθόντος.

«Πρέπει ακόμα να πηγαίνω στα κάστινγκ, να συναντάω τους φωτογράφους, πρέπει ακόμα να κάνω όλα όσα είναι απαραίτητα για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν έγιναν μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τα social media», λέει.

«Εξακολουθώ να δουλεύω 12 ώρες την ημέρα, ακόμα μερικές φορές και για ολόκληρα 24ωρα, μερικές φορές πρέπει να κάνω όλα αυτά τα πράγματα. Δεν δουλεύουμε λιγότερο από τα μοντέλα της δεκαετίας του 1990», προσθέτει η ίδια.

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

On Instagram @kyrastev