Η Kim Cattrall επιτίθεται ξεκάθαρα στην SJP: «Δεν είσαι φίλη μου, είσαι υποκρίτρια, μη με ενοχλείς»

By Evelina Kyrasta Feb 11, 2018
Thumbnail

Πολύ ακραία και ευθεία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει κομψά την αντίδραση της Kim Cattrall στο μήνυμα συμπαράστασης που έλαβε από την Sarah Jessica Parker για τον χαμό του αδερφού της.

Πόλεμος μοιάζει να ξεκίνησε όταν η Sarah Jessica Parker σχολιάζοντας στο Instagram της Kim: «Αγαπητή Kim, η αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε εσένα και τους δικούς σου για το θάνατο του αγαπημένου σου αδερφού».

Η 61χρονη Kim Cattrall ανήρτησε ένα κείμενο πριν από 3 ημέρες, που έλεγε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου, τους φίλους και τους συναδέρφους μου στο Sex and the City για την υποστήριξη σε εμένα και την οικογένειά μου τις τελευταίες 72 ώρες».

Αλλά… δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και η ειρήνη μεταξύ των δύο γυναικών φαίνεται να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πριν λίγες ώρες έκανε ευθεία επίθεση συγκεκριμένα στη Sarah Jessica Parker γράφοντας «Δεν χρειάζομαι την αγάπη και την υποστήριξη σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή Sarah Jessica Parker».

Στη λεζάντα, έγραψε: «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα ‘Πότε αυτή η υποκρίτρια, η Sarah Jessica Parker, θα σε αφήσει ήσυχη; Οι συνεχείς επαφές σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Επίτρεψέ μου να στο ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το προσωπείο του ‘καλού κοριτσιού’».

On Instagram @kyrastev