Η Kim μόλις κυκλοφόρησε με τον πιο ντροπιαστικό συνδυασμό ever

By Evelina Kyrasta Jul 21, 2018
Thumbnail

Δε θα ξεχάσω ποτέ το bullying που δέχτηκα όταν εμφανίστηκα μπροστά στις φίλες μου με τον αγαπημένο μου συνδυασμό-για εντός σπιτιού μιλάω πάντα-τον οποίο θα ήθελα να βγάλω και προς τα έξω, αλλά ακόμα ντρέπομαι.

Έλα όμως που η Kim Kardashian, είναι πάντα εδώ για μένα, και με βοηθάει να ξεπερνάω τα καθημερινά μου προβλήματα. Η reality star λοιπόν, κυκλοφόρησε με τον πιο αλλόκοτο και ταυτόχρονα ντροπιαστικό συνδυασμό ever: Sliper με κάλτσα, ή ελληνιστί παντόφλα με κάλτσα.

[[{"fid":"25218","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1418,"width":962,"style":"width: 650px; height: 958px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ένας συνδυασμός βολικός και φιλικός προς την πατούσα, που πραγματικά απορώ γιατί χλευάζεται έντονα. Μετά από αυτό, μπορείς κι εσύ να νιώσεις style icon και να απελευθερωθείς. Αυτό το trend, είναι δικό σου και δικό μας.

Το εντοπίσαμε εδώ

On Instagram @kyrastev