Η μεγάλη αγάπη του πρίγκιπα William που η Kate εύχεται να μην αποκτήσει και ο μικρός George

By Evelina Kyrasta Jun 08, 2018

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου διατηρεί ακόμη μια μεγάλη αδυναμία που είχε από τα πολύ νεανικά του χρόνια. Δυστυχώς πλέον, μετά την απόκτηση τριών παιδιών, έσφιξαν τα λουριά…

Ο πρίγκιπας William αγαπάει πολύ τις γρήγορες μηχανές και η πρόσφατη επίσκεψη του στο Isle of Man TT 2018 το αποδεικνύει.

Ο πρίγκιπας William είχε την ευκαιρία να καθίσει σε μια Norton SG7 στο Isle of Man TT Races, έναν ετήσιο αγώνα μοτοσικλετών. «Είμαι πατέρας τριών, πρέπει να χαλαρώσω λίγο» ομολόγησε, προσθέτοντας: «Μου λείπουν τα μεγάλα ταξίδια με μηχανές, γιατί ήταν πάντα κάτι που έκανα με φίλους».

Μάλιστα θυμήθηκε τις βόλτες ή μάλλον κόντρες που έκαναν με τον μικρότερο αδελφό του και αστειευόμενος δήλωσε πως «προσπαθούσαν βασικά να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον».

Τον Νοέμβριο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε ότι δεν βγαίνει πλέον βόλτα με τη μηχανή του τόσο πολύ όσο παλιά, λόγω της οικογένειάς του. Τότε είχε συνομιλήσει με τον τρεις φορές πρωταθλητή του World Superbike, Τζόναθαν Ρέα, ο οποίος είπε: «Μιλήσαμε για τις μηχανές του και το γεγονός πως τις έχει αφήσει τώρα λόγω των παιδιών του».

Η Kate Middleton έχει μιλήσει στο παρελθόν για το φόβο της κάθε φορά που ο πρίγκιπας ανεβαίνει στη μηχανή του. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Ντάντε της Σκωτίας το 2015, είχε πει χαρακτηριστικά: «Τη χρησιμοποιεί ακόμη. Και κάθε φορά που βγαίνει έξω με αυτήν, φοβάμαι». Και πρόσθεσε: «Φοβάμαι πολύ. Ελπίζω να κρατήσω τον George μακριά από αυτό».

On Instagram @kyrastev