Η Μeghan Markle επέστρεψε στα social media

By Evelina Kyrasta Dec 19, 2018
Thumbnail

Οι θαυμαστές της Meghan Markle έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ξανά τις φωτογραφίες της στον λογαριασμό της, που ακολουθείται από 3 εκατομμύρια followers.

Οι προηγούμενες αναρτήσεις της, με την τελευταία ένα κολάζ φωτογραφιών στις οποίες ανακοινώνει το κλείσιμο του μπλογκ της, The Tig, τον Απρίλιο του 2017, ήταν και πάλι διαθέσιμες.

[[{"fid":"31625","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":618,"width":635,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Ενώ στην αρχή όλοι κοιτούσαν έκπληκτοι και αναρωτιόντουσαν τι συμβαίνει, η άμεση απενεργοποίηση δεν άργησε να έρθει επιβεβαιώνοντας το σενάριο κάποιου hacker που τον ενεργοποίησε. Το παλάτι ανακοίνωσε πως προέκυψε κάποιο τεχνικό ζήτημα και η υπόθεση έληξε με συνοπτικές διαδικασίες.

On Instagram @kyrastev