Η Meghan Markle μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της

By Evelina Kyrasta Oct 19, 2018

Η Meghan Markle περιοδεύει και γοητεύει με κάθε μικρή ή πιο loud κίνηση. Το βασιλικό ζεύγος βρίσκεται ακόμη στην Αυστραλία και δεν άφησε παραλία για παραλία.

Μετά τη χθεσινή βόλτα στη Μελβούρνη, τώρα ήρθε η ώρα της διάσημης παραλίας Μπόντι του Σίδνεϊ.

Εκεί οι βρετανοί γαλαζοαίματοι εμφανίστηκαν πιο χαλαροί και φόρεσαν τεράστια λουλουδένια κολιέ. Τους υποδέχτηκαν Αυστραλοί που έμοιαζαν hippies ντυμένοι με πολύχρωμα ρούχα και boho διάθεση. Όλα σκηνοθετημένα στην εντέλεια όμως, να το παραδεχτούμε…

Εκεί λοιπόν, αφού έκατσαν όλοι σε κύκλο και επιχείρησαν να διώξουν μακριά την αρνητική ενέργεια, η Meghan Markle μίλησε για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και για το πως νιώθει.

Η Σαρλότ Κόνελι, 35 ετών, αποκάλυψε για τη συνομιλία που είχε με την δούκισσα του Σάσεξ: «Η Meghan μου είπε ότι η εγκυμοσύνη την κάνει να νιώθει σαν να έχει τζετ λαγκ. Μου είπε ότι σηκώθηκε στις 4:30 τη νύχτα για να κάνει γιόγκα στο δωμάτιό της καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Είναι λίγο δύσκολο για εκείνη καθώς πέρα από την εγκυμοσύνη έχει και πραγματικό τζετ λαγκ. Συμφωνήσαμε όμως και οι δύο πώς στην εγκυμοσύνη είναι σαν να έχεις τζετ λαγκ συνεχώς, ακόμη και αν δεν έχει ταξιδέψει».

On Instagram @kyrastev