Η μητέρα της Ελισάβετ της είχε δώσει αυτή την οδηγία που την κράτησε στον θρόνο 66 χρόνια

Τετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 08:30

Μπορεί η βασίλισσα να βρίσκεται στο τιμόνι της Μεγάλης Βρετανίας 66 χρόνια τώρα, μπορεί να δείχνει αγέρωχη και άτρωτη, αλλά τίποτα δεν την καθόρισε τόσο όσο η συμβουλή που είχε λάβει από τη βασιλομήτορα.

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα του τη ζωή της Βασίλισσας της Αγγλίας αποκαλύφθηκε ότι αν δεν υπήρχε μια συμβουλή της μητέρας της Ελισάβετ, τη σωστή στιγμή και για τη σωστή αιτία, εκείνη θα είχε μεγαλώσει όπως κάθε άλλο παιδί βασιλικής οικογένειας που δεν μπορεί να αντέξει τη δημοσιότητα και τα πλήθη κόσμου να εισβάλλουν στην καθημερινότητά του.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ φιλοξενήθηκε συνέντευξη της Λαίδης Penn, της κυρίας επί των τιμών και έμπιστης της Βασιλομήτορος, η οποία αποκάλυψε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ υπήρξε ένα πολύ γλυκό, πολύ συνεσταλμένο, σχεδόν φοβισμένο παιδάκι, που μεγαλώνοντας μεταμορφωνόταν σε μία ντροπαλή έφηβη με έναν μεγάλο τρόμο: το να πρέπει να διασχίσει μία αίθουσα γεμάτη κόσμο και να παραμείνει σ' αυτήν.

«Η Βασιλομήτωρ το έθεσε ως εξής: της είπε ότι ήταν πολύ μικρή για να είναι γενναία, ωστόσο, υπήρχε κάτι που μπορούσε να κάνει, όχι μόνο για να το κρύψει αυτό, αλλά για να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Της είπε, λοιπόν: "Όταν μπαίνεις κάπου, να μπαίνεις από την κεντρική πόρτα και να βαδίζεις στη μέση". Υποθέτω ότι εκείνο που ήθελε να της πει, ήταν να μην εισέρχεται οπουδήποτε απολογητικά, με το κεφάλι κατεβασμένο. Να περπατάς δίνοντας την αίσθηση ότι εσύ διοικείς το μέρος, σα να λες '"εγώ είμαι επικεφαλής εδώ". Νομίζω ότι αυτή ήταν μια πολύ καλή συμβουλή», λέει η Penn στο ντοκιμαντέρ.

instagram @lime_and_life

Camera, a save button for the minds eye #camera #photography #eyes #soul #bliss #retro #vintage #retrosoul #pic #strikeapose #moments #remember #memory #LimeLife #cyprus Peace, Love and #icecream #sweet #sugar #meltme #foodforsoul #instataste #chocolate #choco #chocoholic #foodgasm #LimeLife #cyprus Be a sinner and sin strongly #sin #sinner #sweet #sweetdream the best #cheesecake ever #lemoncurd #lemoncheesecake #sugar #sweettooth #foodporn #foodies #foodinstagram #instataste #amsterdam #placetobe by @cheesycakesofficial #limelife #scared to #jump❓  No way❗️#limelife #cyprus #quotes Kindness is a language which the deaf can hear and the blind can see #quotes #quoteoftheday #kindness #love #bliss #openyourheart #limelife #cyprus