Η μητέρα των αδερφών Hadid αφαιρεί τα εμφυτεύματα στήθους της και μας δείχνει το νέο της εαυτό

By Evelina Kyrasta Jan 16, 2019
Thumbnail

Αποκηρύσσει με παρρησία τις πλαστικές και τα ενέσιμα η μέχρι πρότινος εθισμένη σε όλα αυτά, Yolanda Hadid.

Η 55χρονη μητέρα των αδερφών Hadid αποφάσισε να ζήσει σε ένα «ελεύθερο σώμα» όπως το ορίζει η ίδια απαλλαγμένο από τα εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος της.

«Είμαι 55 και χαμογελώ από μέσα προς τα έξω. Επιτέλους πίσω στην αυθεντική εκδοχή μου του 1964. Ζω σε ένα σώμα ελεύθερο από επιθέματα σιλικόνης στο στήθος, fillers, botox, extensions και όλες αυτές τις βλακείες που νόμιζα πώς χρειαζόμουν. Όλα αυτά που με είχε πείσει η κοινωνία πως χρειαζόμουν για να νιώθω σέξι. Μέχρι που η τοξικότητα σχεδόν με σκότωσε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Η υγεία σας είναι ο πλούτος σας, γι' αυτό πάντα να προσέχετε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε, και πριν αποφασίσετε να βάλετε οτιδήποτε ξένο στο σώμα σας. Μου πήρε πολλά χρόνια να διορθώσω κάποιες κακές επιλογές που έκανα για τον εαυτό μου πριν επιτέλους βρω την ελευθερία της εσωτερικής μου ομορφιάς. Είναι στο χέρι μας να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας. Τελικά βρήκα την απόλυτη ελευθερία όταν μπόρεσα να αποδεχτώ τον εαυτό μου» τόνισε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή που έκανε στο Instagram κάτω από μια mirror selfie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid) on

On Instagram @kyrastev