Η νέα έπαυλη της Kylie Jenner στο Beverly Hills είναι ωραιότερη και από αυτές των Kardashian

By Evelina Kyrasta Jan 06, 2019

Πού θα μπορούσε να ζει η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου; «Στο ωραιότερο σπίτι του κόσμου», θα σκεφτεί κανείς.

Και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι υπερβολή να χαρακτηρίσουμε έτσι ακριβώς το νέο απόκτημα της Kylie Jenner, το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι η βίλα στο Beverly Hills που μόλις αγόρασε είναι… όνειρο.

Το νέο της σπίτι έκτασης 756 τ.μ. βρίσκεται στην καρδιά του Los Angeles, μερικά μόλις μέτρα μακριά από το πασίγνωστο Beverly Hills Hotel και σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς της.

Γεγονός που δικαιολογεί και την υψηλή τιμή του. Η Kylie, φυσικά δεν έχει τον παραμικρό λόγο να ανησυχεί για τα χρήματα, καθώς οι επιχειρήσεις της –κυρίως η σειρά καλλυντικών της- της αποφέρουν τεράστια κέρδη ετησίως.

Έτσι, το ποσό των 13,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο οποίο τελικά «κλείδωσε» το deal δεν στάθηκε εμπόδιο για να αποκτήσει την ολοκαίνουργια έπαυλή της η οποία ήρθε να προστεθεί στα τρία ακίνητα - υπερπαραγωγή που ήδη είχε στο όνομά της.

Η πολυτελής διώροφη κατοικία στην οποία η μικρότερη αδερφή των Kadashian – Jenner θα ζήσει με τον Travis Scott και την κόρη τους, τη μικρή Stormi, βρίσκεται σε μία έκταση τεσσάρων στρεμμάτων και περιλαμβάνει έξι υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, κουζίνα τεραστίων διαστάσεων, πολλά καθιστικά και τραπεζαρίες, βιβλιοθήκη, δωμάτια γκαρνταρόμπας (για την Kylie Jenner μιλάμε!), home theater, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αλλά και εξωτερικά lounge και decks κοντά στους κήπους και την πισίνα.

Σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων, οι φωτογραφίες προδίδουν πως έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι πως μέχρι στιγμής, αυτό είναι το ομορφότερο σπίτι που είδαμε ποτέ να αγοράζει μέλος της διασημότερης οικογένειας του red carpet.

On Instagram @kyrastev