Η οικογενειακή φωτογραφία της οικογένειας William - Kate

By Evelina Kyrasta Dec 15, 2018
Thumbnail

Αν κάναμε σήμερα ένα γκάλοπ ή μας ρωτούσε κάποιος ποια είναι η πιο ωραία φωτογραφία που έχουμε δει ποτέ από τη βασιλική οικογένεια, και συγκεκριμένα από την οικογένεια Kate-William, τότε θα σου πούμε πως ψηφίζουμε αυτή που ανέβασε το παλάτι του Kensington για τα Χριστούγεννα.

Μετά τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis, και τα γενέθλια του Κάρολου, είναι η τρίτη φορά που βλέπουμε την Kate Middleton και τον William μαζί με τα τρία τους παιδιά, συγκεντρωμένους μαζί σε μια φωτογραφία. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, πόζαραν στον φακό του Matt Porteous, για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.

[[{"fid":"31468","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":792,"width":1024,"style":"width: 800px; height: 619px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

 

George, Charlotte και Louis χαμογελούν στο φωτογραφικό φακό και απολαμβάνουν τη στιγμή μαζί με τους γονείς τους στο Anmer Hall. Ωστόσο αυτό που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλος από τον πρίγκιπα Louis, ο οποίος είναι ο πιο χαριτωμένος και από τα τρία παιδιά. Είναι ένα γλυκύτατο και στρουμπουλό μικρούλι, το οποίο ακόμη δεν έχουμε καταλήξει σε ποιον από τους δύο γονείς του μοιάζει πιο πολύ.

queen.gr

On Instagram @kyrastev