Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle μετά τον βασιλικό γάμο

By Evelina Kyrasta May 23, 2018

Ο βασιλικός γάμος αν και φαίνεται να απασχολεί ακόμα, είναι πια κομμάτι της ιστορίας. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έκαναν έναν γάμο με τα όλα του και εμείς φυσικά ασχοληθήκαμε λεπτομερώς για καθετί που αφορούσε στην τελετή γενικότερα αλλά και στην εμφάνιση της Meghan ειδικότερα. Μετά το νυφικό και το φόρεμα της γαμήλιας δεξίωσης, η Meghan Markle πλάι στον πρίγκιπα Harry κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι δύο μέρες μετά το γάμο τους. 

Οι δυο τους εμφανίστηκαν στο garden party που δόθηκε προς τιμήν του πρίγκιπα Charles για τα 70α γενέθλιά του που είναι τον Νοέμβριο, στο παλάτι του Buckingham. Χαρούμενη και λαμπερή, η Δούκισσα του Sussex διάλεξε ένα pale pink φόρεμα Goat γι’ αυτή  την εμφάνιση που την έβγαλε ασπροπρόσωπη. Το κομψό αλλά εντυπωσιακό καπέλο που συνόδευσε το φόρεμα έφερε την υπογραφή του μετρ του είδους και αγαπημένου σχεδιαστή του παλατιού Philip Treacy. 

H Meghan Markle φαίνεται ότι πήρε στα σοβαρά τα νέα καθήκοντα που φέρει μαζί ο τίτλος της Δούκισσας και όπως μπορείς να δεις, άρχισε ήδη να τηρεί τους ενδυματολογικούς κανόνες του παλατιού που έμοιαζε να μην την φορούσαν τόσο πριν. Φόρεσε καλσόν και απέφυγε το messy bun που τόσο αγαπά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το στιλ της πάει πολύ και αναμένουμε τη συνέχεια και την εξέλιξη του royal style της. 
 

On Instagram @kyrastev