Η πρώτη μέρα της πριγκίπισσας Σάρλοτ στο νηπιαγωγείο

By Evelina Kyrasta Jan 09, 2018
Thumbnail

Η πρώτη μέρα της πριγκίπισσας Σάρλοτ στο νηπιαγωγείο είναι γεγονός και το παλάτι του Κένσιγκτον δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες που όλοι περιμέναμε.

Κι ενώ πιστεύαμε πως η μόλις δύο χρονών πριγκίπισσα θα φωτογραφιζόταν από κάποιον διάσημο φωτογράφο, τελικά όμως οι δύο συλλεκτικές λήψεις τραβήχτηκαν από τη μητέρα της, τη δούκισσα του Κέμπριτζ, Kate Middleton.

«Ο δούκας και δούκισσα του Κέμπριτζ είναι ευτυχείς που μοιράζονται μαζί σας δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Σάρλοτ από το παλάτι του Κένσινγτον. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη δούκισσα λίγο πριν η πριγκίπισσα Σάρλοτ φύγει για την πρώτη ημέρα στο νηπιαγωγείο Willcocks», αναφέρουν οι επίσημοι λογαριασμοί του παλατιού στα social media.

Στις φωτογραφίες, η μικρή πριγκίπισσα ποζάρει με χάρη και νάζι στον φακό της μητέρας της, φορώντας ένα σκούρο κόκκινο παλτό των 120 λιρών από την εταιρεία Amaia Kids με ασορτί παπούτσια και κρατώντας τσάντα του brand Cath Kidston.

Το σχολείο, που πάει η μικρή πριγκίπισσα, κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα, το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους».

On Instagram @kyrastev